Kundeservice

Sjekk våre infosider først!

Vi ønsker at du som kunde enkelt skal komme i kontakt med oss dersom du har spørsmål eller noe på hjertet. Allikevel er det mye som du enkelt kan finne ut av på egenhånd. Før du ringer eller sender oss en melding ber vi deg derfor om å se litt på infosidene under kundesenteret vårt. Sjekk også "Spørsmål og svar", for her finner du svar på de vanligste spørsmålene fra våre kunder.

Husk også "Min side"!

Her kan du sjekke status og pakkesporing på betalte ordre, se tidligere kjøp, endre dine personopplysninger og adresser og du kan henvende deg til kundeservice. Når du klikker på "Min side" vil du finne en oversiktlig meny som leder deg videre til de ulike funksjonene.

Hvordan kontakte oss:

Den beste måten å komme i kontakt med vår kundeservice på er å gå inn på "min side" (du må være innlogget for å sende en melding).
Henvendelser sendt på denne måten vil normalt sett bli besvart innen 24 timer, forutsatt at neste dag er en virkedag. Vær også nøye med å registrere saken i riktig kategori. Dette sikrer raskest mulig svartid.

Kundetelefon:

Vi er tilgjengelige på 38 00 07 60 fra 10:00-17:00 mandag til torsdag. Fredag fra 10:00-15:00. Lørdag, søndag og helligdager er telefonen stengt.

Vi anbefaler å sende melding via "min side" i stedet for å ringe siden det periodevis kan være stor pågang på telefon.